Novice - Page 3 of 4 - Lesaffre Slovenija
17553
blog,paged,paged-3,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_text_scaledown,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Novice

Lesaffre Slovenija se nenehno truditi svojim kupcem in partnerjem ponuditi najbolj inovativne rešitve na trgu, ki bi zadovoljile potrebe tudi najzahtevnejših kruhojedcev. Tako je Skupina Lesaffre razvila inovativen konopljin mix, ki vsebuje kar 65% konopljine moke, na trgu poznana kot moka z največ vlakninami med...

Droži mrzlica je zajela slovenske pekarne. Trend vračanja k tradicionalni prehrani, domačim sestavinam in koreninam je tudi med peki vedno bolj prisoten, k čemur spada tudi peka kruha z drožmi. Ker pa je priprava lastnih droži oziroma kislega testa zelo zamuden, dolgotrajen in občutljiv proces,...

Na slovenskih tleh znamka Fala že vrsto let gradi in ohranja zaupanje in spodbuja tradicijo peke s kakovostnim svežim kvasom Fala in kislim testom Fala. Fala družina izdelkov se je letos povečala za še enega, Fala suhi kvas. ...

Skupaj smo se znašli v obdobju in situaciji, na katero nihče ni bil pripravljen in pravzaprav nikoli nismo vedeli, da nas lahko doleti. Začetnemu šoku je sledilo obdobje panike, zagotovo pa je sedaj čas za razumske odločitve. Vedite, da nenehno razmišljamo o tem, kako bi...

Podjetje Bonopan, vodilno v Sloveniji na področju fermentacije in pekarskih rešitev, je spremenilo svoje ime v Lesaffre Slovenija. Tej odločitvi je botrovalo dejstvo, da francoska Skupina Lesaffre v firmah svojih odvisnih družb uporablja imena držav, v katerih posluje. Preimenovanje je pred kratkim s svojo odločbo...

Podjetje Bonopan, vodilno v Sloveniji na področju fermentacije in pekarskih rešitev, je spremenilo svoje ime v Lesaffre Slovenija. Tej odločitvi je botrovalo dejstvo, da francoska Skupina Lesaffre v firmah svojih odvisnih družb uporablja imena držav, v katerih posluje. Preimenovanje je pred kratkim s svojo odločbo...

Ne rečemo zastonj, da je nekdo dober kot kruh. O tem smo se lahko prepričali minulo soboto, ko je v restavraciji DiVino nadvse prijetno dišalo po sveže pečenem kruhu. Že drugo leto zapored so na dogodku Naj Fala kruh izbrali najboljši doma pečeni kruh. Letos...