Kruh z drožmi Livendo - Lesaffre Slovenija
18570
post-template-default,single,single-post,postid-18570,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_popup_menu_text_scaledown,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Kruh z drožmi Livendo

Droži mrzlica je zajela slovenske pekarne. Trend vračanja k tradicionalni prehrani, domačim sestavinam in koreninam je tudi med peki vedno bolj prisoten, k čemur spada tudi peka kruha z drožmi. Ker pa je priprava lastnih droži oziroma kislega testa zelo zamuden, dolgotrajen in občutljiv proces, so strokovnjaki Skupine Lesaffre razvili celo paleto različnih vrst droži, združene pod blagovno skupino Livendo.

Aktivne droži Livendo se ponašajo z vidnimi in zanesljivimi rezultati – bogatim okusom in aromo pekovskega izdelka ter podaljšano svežino, izrazito skorjico in mehko, luknjičasto sredico kruha.

Na voljo je pet aktivnih starterjev za pripravo droži vrhunske kakovosti, s katerimi pripravite personalizirane pekovske izdelke, na voljo pa je tudi ves promocijski paket za podporo vaših izdelkov na prodajnih mestih oziroma pekarnah.

Oglejte si paleto starterjev Livendo in nas pokličite za več informacij.

Kisla testa Livendo™