O podjetju - Bonopan
17768
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17768,page-child,parent-pageid-17798,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_text_scaledown,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

O podjetju

Leta 2001 je bila ustanovljena družba Bonopan kot hčerinska družba Skupine Lesaffre. Skupina Lesaffre se že več kot 160 let uspešno razvija in svoje bogato strokovno znanje prenaša v živilsko industrijo. Ponosni smo, da v svoji osnovni dejavnosti , t.j. proizvodnji in trženju kvasa, dosegamo visok tržni delež ne le v Sloveniji, pač pa v svetovnem merilu. S posluhom za potrebe pekov svojo dejavnost razvijamo in krepimo vlogo na ostalih področjih surovin za pekarsko industrijo.

Poleg osnovne proizvodnje in trženja inovativnih rešitev za pekarstvo pa Skupina Lesaffre kot ključni globalni strokovnjak na področju razvoja kvasovk in fermentacije svojo dejavnost širi tudi na področje izboljšanja okusa prehrane, zdravstvo in biotehnologijo.

Skupina Lesaffre, ki je bila kot družinsko podjetje ustanovljena že leta 1853 in zaposluje danes več kot 9300 ljudi v več kot 70 hčerinskih družbah s sedežem v približno štiridesetih državah.

Lesaffre dosega promet v višini več kot 1,8 milijarde evrov letno, vključno z več kot 40% prometom na razvijajočih se trgih.

Trenutno osem zaposlenih podjetja Bonopan skrbimo za distribucijo kvasa in ostalih visokokakovostnih Lesaffre izdelkov za pekarstvo ter prenos svetovnega znanja s področja pekarstva na slovenski trg.

www.lesaffre.com