Ostalo - Lesaffre Slovenija
18115
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18115,page-child,parent-pageid-45,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_text_scaledown,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Ostalo

MM POSIP

MM posip je posebna mešanica zrn sojinega drobljenca, ajde, lana, sezama ter nutritivnega kvasa v prahu, ki daje izdelkom prepoznaven in bogat okus ter aromo. Uporabljamo ga za okraševanje ali pripravo zrnatih pekovskih izdelkov.

Sestavine
Sezam, lan, sojin drobljenec, ajda, neaktivni kvas.

Doziranje
Po potrebi

Pakiranje
12,5 kg (papirnata vreča z notranjo PE vrečo)

Rok uporabe
275 dni

POSIPAN

Posipan je namenjen okraševanju površine vseh vrst pekovskih izdelkov: pekovskega peciva, izdelkov iz listnatega testa in vseh vrst kruhov. Izdelki dobijo privlačen videz, lepo aromo in bogat okus. Z dodatkom posipana se poveča prehranska vrednost izdelkov.

Sestavine
Ovseni kosmiči, lan, sezam in sončnična semena.

Doziranje
Po potrebi

Pakiranje
10 kg v troslojni vreči PE/papir

Rok uporabe
12 mesecev

PROFESIONALNI SILIKONSKI MODELI IN PLADNJI DEMARLE

Blagovna znamka Demarle je sinonim za kakovost profesionalnih silikonskih modelov in pladnjev za potrebe pekov in slaščičarjev. Uporabnike prepriča s širokim izborom izdelkov, enostavno uporabo in vzdrževanjem, odlično kakovostjo ter dolgo življenjsko dobo izdelkov.

Za podrobnosti o izdelkih Demarle pokličite naš prodajni servis.

http://www.demarle.com/en

SLAŠČIČARSTVO – IZDELKI MARTIN BRAUN

Več kot 85 let izkušenj, visoka stopnja inovativnosti in več kot 90% prepoznavnost blagovne znamke v slaščičarski obrti po Evropi označuje podjetje Martin Braun kot vodilnega na področju prodaje slaščičarskih surovin.

Martin Braun izdelki so sinonim za kakovost surovin za več kot 15.000 kupcev pekovske ali slaščičarske obrti, kot tudi obratov industrijske peke v Nemčiji in slaščičarjev v več kot 50 državah po vsem svetu.

Podjetje Bonopan d.o.o. poslovno sodeluje s podjetjem Martin Braun že vse od leta 2007 in tako na najboljši način izpolnjuje potrebe zahtevnih slaščičarjev in pekov s široko paleto odličnih izdelkov.

Za podrobnosti o izdelkih Martin Braun pokličite naš prodajni servis.

https://www.martinbraun.de/en/start/