Vrednote, poslanstvo, vizija, strategija - Bonopan
17775
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17775,page-child,parent-pageid-17798,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_text_scaledown,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Vrednote, poslanstvo, vizija, strategija

Osrednji vrednoti – tradicija in odličnost

V sklopu dveh poglavitnih vrednot se razkrivajo številne, ki jih želimo negovati, podpirati in ohranjati:

Tradicija

Družina
Družina simbolizira vse tiste vrednote, za katere se zavzemamo: družina nas navdaja z občutkom domačnosti in topline, dom je prostor, kjer se dobro počutimo, družina nas osrečuje.
V domačem okolju smo sproščeni, najdemo razumevanje, sočutje, zaupanje.

Poštenje
Poštenje je temeljni kamen odnosov: v družini, med prijatelji, v podjetju, med poslovnimi partnerji, do končnega porabnika.
Poštenje je del naše poslovne politike, ki krepi zaupanje in pripadnost zaposlenih podjetju Bonopan, zaupanje in zvestobo naših kupcev ter končnih potrošnikov.

Trajnost
Več kot 160-letna zgodovina Skupine Lesaffre je dokaz trajne usmeritve v prihodnost in sposobnosti prilagajanja sodobnim razmeram ob plemenitenju novih spoznanj z bogato tradicijo preteklosti.
Trajnost odnosa s poslovnimi partnerji in končnimi potrošniki nas vodi pri snovanju naše strategije in pri vsakodnevnem delu.

Odličnost

Kakovost
Kakovost surovin, proizvodnih in logističnih procesov omogočajo kakovost izdelkov, ki jih tržimo in podpirajo zahtevo higieničnosti in zdravstvene neoporečnosti.
Kakovost storitev prodajnega servisa, distribucije in strokovna tehnološka podpora prodajnim procesom dvigujejo nivo zadovoljstva kupcev in končnih potrošnikov.
Kakovost znanstveno raziskovalnega dela strokovnjakov Skupine Lesaffre omogoča oskrbovanje kupcev z vedno novimi inovativnimi izdelki in rešitvami, ki olajšajo delo peka in ustvarjajo dodane vrednosti. Že od vsega začetka obstoja Skupine Lesaffre jih pri delu vodi načelo odgovornosti, zato je naravnost izdelkov ena ključnih kakovosti le-teh.

Delavnost
Delavnost je neločljiv del kakovosti storitev, ki je pogoj uspešnosti družbe. Izdelki, ki jih ne podpira delaven, vesten, zavzet in navdušen tim v ostri konkurenčni borbi ne morejo uspeti, pa če so še tako inovativni, kakovostni in kupcem prijazni.

Veselje
Veselje do življenja, ki se izraža v odprtosti, družabnosti, pozitivnem razmišljanju, sposobnosti premagovanja stresnih situacij in tkanju novih vezi in prijateljstev.
Veselje do ustvarjanja, dela in sodelovanja so orodja, ki nam pomagajo na poti doseganja odličnosti. Veselje in strast do posla spodbuja timsko delo, budi kreativnost, zavzetost, stremljenje k izpopolnjevanju znanja in spretnosti, ki so ključni element odličnosti.

Poslanstvo

Dobavljati kupcem izdelke vrhunske kakovosti, ki omogočajo tako obrtniško kot industrijsko proizvodnjo najkakovostnejših pekovskih izdelkov in zavidljiv uspeh gospodinjam pri peki domačega kvašenega peciva.

Omogočati nadaljnjo rast podjetja in zagotavljati lastnikom primeren donos, zaposlenim pa prijetno delovno okolje, varnost, profesionalni in osebnostni razvoj.

Vizija

Ostajati nepogrešljiv partner in biti prva izbira tako pri vsakodnevnem delu kot pri reševanju tekočih izzivov in vključenosti v razvojne projekte s še okrepljenim položajem na področju pekovskega in gospodinjskega kvasa ter ostalih izdelkov za pekarstvo.

Strategija

Z vrhunsko kakovostjo izdelkov in storitev dosegati najvišji nivo zadovoljstva odjemalcev, obenem pa prispevati k zdravju in prehranski varnosti potrošnikov.

Z učinkovitejšim upravljanjem blagovnih znamk povečati razpoznavnost in zvestobo odjemalcev blagovnim znamkam.

Z izboljšanjem usposobljenosti, učinkovitosti in motivacije zaposlenih zagotavljati uresničevanje začrtanih ciljev in zasledovanje koristi poslovnih partnerjev, zaposlenih in lastnikov.