Novice - Lesaffre Slovenija
17553
blog,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_text_scaledown,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Novice

Pretekli vikend je potekal kongres mednarodnega pekarskega združenja AIBI, ki ga je tokrat gostila Gospodarska zbornica Slovenije na Bledu. Tudi letos je imela Skupina Lesaffre čast in priložnost sodelovati na dogodku, ki velja za najpomembnejšega med največjimi evropskimi pekarnami, kot zlati sponzor. ...

Po dveh koronskih letih in zatišju na področju dogodkov, druženj in simpozijev, je zopet nastopil čas za edini tovrstni dogodek v Sloveniji; v ponedeljek, 23. 5, je namreč v Portorožu potekal že 17. dogodek Mlinarstvo in pekarstvo v organizaciji uredniškega odbora istoimenske strokovne revije. Kot...

Spletna stran www.kruhinpotica.com, osredotočena predvsem na kvašene dobrote, se ponaša z novo, osveženo podobo. Odslej boste po strani lahko brskali še enostavneje, recepte našli še hitreje in pregledneje ter našli še bogatejše vsebine. Stran Kruhinpotica.com se ponaša z več kot 2000 recepti za kvašene dobrote,...

Spletna stran www.kruhinpotica.com, osredotočena predvsem na kvašene dobrote, se ponaša z novo, osveženo podobo. Odslej boste po strani lahko brskali še enostavneje, recepte našli še hitreje in pregledneje ter našli še bogatejše vsebine. Stran Kruhinpotica.com se ponaša z več kot 2000 recepti za kvašene dobrote,...

Od 21. do 26. avgusta 2021 se je v Gornji Radgoni odvijal dolgo pričakovani kmetijsko-živilski sejem, ki je bila od začetka razglasitve epidemije prva večja tovrstna prireditev v Sloveniji. Na sejmu smo se pekarskimi izdelki predstavljali tudi Lesaffre Slovenija, in sicer v sklopu francoskega paviljona,...

Naše misli so nenehno usmerjene k temu, da lahko svojim kupcem ponudimo najboljše in najbolj inovativne rešitve za pekarstvo na trgu. Predstavljamo vam melaso iz sladkorne pese - naravno čist, koncentriran sok iz zdrave polnovredne sladkorne pese, brez koščkov pese in dodatkov. ...

Lesaffre Slovenija se nenehno truditi svojim kupcem in partnerjem ponuditi najbolj inovativne rešitve na trgu, ki bi zadovoljile potrebe tudi najzahtevnejših kruhojedcev. Tako je Skupina Lesaffre razvila inovativen konopljin mix, ki vsebuje kar 65% konopljine moke, na trgu poznana kot moka z največ vlakninami med...

Droži mrzlica je zajela slovenske pekarne. Trend vračanja k tradicionalni prehrani, domačim sestavinam in koreninam je tudi med peki vedno bolj prisoten, k čemur spada tudi peka kruha z drožmi. Ker pa je priprava lastnih droži oziroma kislega testa zelo zamuden, dolgotrajen in občutljiv proces,...

Na slovenskih tleh znamka Fala že vrsto let gradi in ohranja zaupanje in spodbuja tradicijo peke s kakovostnim svežim kvasom Fala in kislim testom Fala. Fala družina izdelkov se je letos povečala za še enega, Fala suhi kvas. ...