Lesaffre Slovenija na 19. Simpoziju mlinarstva in pekarstva - Lesaffre Slovenija
18748
post-template-default,single,single-post,postid-18748,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_popup_menu_text_scaledown,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Lesaffre Slovenija na 19. Simpoziju mlinarstva in pekarstva

  1. maja smo podjetje Lesaffre Slovenija kot strokovni sponzor sodelovali na 19. Simpoziju mlinarstva, pekarstva in slaščičarstva v Portorožu.

Tema tokratnega dogodka je bila »Tradicija in sodobnost – z roko v roki«, ki jo je Lesaffre Slovenija izkoristil za predstavitev tekočega kvasa za profesionalne peke. Predavanje Nicolete Marie Popa, vodje inovacij in razvoja novih izdelkov v Ocea regiji, z naslovom »Kvas – starodavni mikroorganizem v novi obliki; tekoči kvas za tekočo uporabo« je bilo osredotočeno predvsem na lastnosti in številne prednosti tekočega kvasa za manjše in večje pekarne. Tekoči kvas se je v Sloveniji že dodobra uveljavil kot enostavna, varna, praktična, visoko kakovostna in nenazadnje tudi okolju prijazna rešitev v številnih pekarnah, njegove prednosti pa so prepoznali tudi že v nekaterih slovenskih industrijskih pekarnah, kjer so dozirne avtomatizacije popolnoma prilagojene potrebam velikih pekarskih obratov.

Tekoči kvas je bil v ospredju tudi na stojnici Lesaffre Slovenija, kjer smo obiskovalcem predstavljali novi klub Kastalia, ki prinaša uporabnikom – obrtniškim pekom – številne prednosti, kot so promocija na socialnih omrežjih, darilni paketi ob prvem nakupu in nagrajevanje za priporočila novim kupcem.

Na stojnici Simpozija smo prvič javnosti predstavili tudi štiri različne vrste kruha novega projekta Grill grižljaji, ki so poželi veliko zanimanje obiskovalcev. Grill kruhki so pripravljene s kislimi testi Livendo, Zavarko, izboljševalcem Magimix Smaragd in Magimix Golden, inovativno »clean label« rešitvijo za podaljšanje svežine pekovskim izdelkom kar do 20 dni. Vsi kruhki so bili na voljo tudi za degustacijo, obiskovalci pa so bili nad njimi več kot navdušeni.