Nov inovativni izdelek - konopljin mix - Lesaffre Slovenija
18586
post-template-default,single,single-post,postid-18586,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_popup_menu_text_scaledown,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Nov inovativni izdelek – konopljin mix

»Konoplja spada med pet najbolj inovativnih in trajnostnih sestavin rastlinskega izvora, ki se ne ponaša le s svojo prehrambno vrednostjo in pozitivnimi učinki na telo, okoljsko učinkovita je tudi pridelava konoplje, saj ne zahteva pesticidov in za svojo rast potrebuje le malo vode«.

(Foodbev.com)

 

Lesaffre Slovenija se nenehno truditi svojim kupcem in partnerjem ponuditi najbolj inovativne rešitve na trgu, ki bi zadovoljile potrebe tudi najzahtevnejših kruhojedcev. Tako je Skupina Lesaffre razvila inovativen konopljin mix, ki vsebuje kar 65% konopljine moke, na trgu poznana kot moka z največ vlakninami med vsemi mokami, izstopa pa tudi zaradi številnih drugih pozitivnih učinkovin.

Konopljin kruh ni le bogat s številnimi minerali, vitamini, vlakninami in beljakovinami, ponaša se tudi s sladkasto oreškastim okusom.

 

Zdravilni učinki konoplje so v tradicionalni medicini znani že tisočletja. Raziskave, opravljene v zadnjih desetletjih, kažejo na širok, neraziskan potencial uporabe v medicini. Konopljina moka je odličen vir beljakovin in prehranskih vlaknin ter lahko pripomore k razvoju mišične mase, izgubi odvečne teže, izboljšanju telesne zmogljivosti, boljši prebavi, itd. Blagodejno lahko vplivajo tudi na imunski sistem in delovanje ledvic.

Konopljina moka in uživanje le-te izjemno hranilne različice moke pripomore k:

  • dvigu energije,
  • produktivnosti,
  • hitrosti regeneracije mišic po treningu,
  • izboljšanju metabolizma,
  • boljšemu delovanju imunskega sistema,
  • uravnovešenosti holesterola in krvnega pritiska,

(Povzeto po objavi na strani www.vitahemp.si.)

 

Konopljin mix je na voljo v 10 kg pakiranju in omogoča enostavno pripravo kruha, štručk ali drugega pekovskega peciva.

Za dodatna vprašanja o pripravi, postopku ali nakupu se obrnite na našo prodajno ekipo, z veseljem vam priskočimo na pomoč.