Melasa postaja nenadomestljiva sestavina pri peki - Lesaffre Slovenija
18593
post-template-default,single,single-post,postid-18593,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_popup_menu_text_scaledown,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Melasa postaja nenadomestljiva sestavina pri peki

Naše misli so nenehno usmerjene k temu, da lahko svojim kupcem ponudimo najboljše in najbolj inovativne rešitve za pekarstvo na trgu. Predstavljamo vam melaso iz sladkorne pese – naravno čist, koncentriran sok iz zdrave polnovredne sladkorne pese, brez koščkov pese in dodatkov.

Vsebuje kar 50% sladkorja in številne bogate aminokisline, železo, kalcij, kalij, fosfor in magnezij, zaradi svoje bogate sestave pa ga lahko primerjamo celo z medom. Je edino sladilo, ki deluje bazično in ne zakisa telesa. Prava zakladnica hranilnih snovi! Uporablja se kot dodatek pri peki, saj obogati končni pekovski izdelek s svojim polnim in nenadomestljivim okusom ter aromo, poskrbi za rustikalen izgled skorje ter za privlačnejšo barvo sredice. Poleg tega skrbi za svežino in trajnost kruha in pekovskega peciva.

Ponaša se torej z naslednjimi lastnostmi:

  • Oplemeniti aromo in okus
  • Rustikalni izgled skorje
  • Privlačna krem barva sredice
  • Primerno za vegane in vegetarijance
  • Izjemne hranilne lastnosti

DOZIRANJE: od 1 % do 10 % oziroma po želji

SESTAVINE: melasa iz sladkorne pese.

Melasa je pakirana v 12 kg vedru.

 

Za dodatna vprašanja o pripravi, postopku ali nakupu se obrnite na našo prodajno ekipo, z veseljem vam priskočimo na pomoč.