Negotovost kot poslovni model za pekarsko industrijo prihodnosti? - Lesaffre Slovenija
18706
post-template-default,single,single-post,postid-18706,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_popup_menu_text_scaledown,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Negotovost kot poslovni model za pekarsko industrijo prihodnosti?

Negotovost kot poslovni model za pekarsko industrijo prihodnosti?

Leto 2022 naj bi bilo leto vrnitve v normalnost naših življenj in poslovanja. Geopolitično dogajanje in posledične krize pa so žal tok obrnile v drugačno smer in določile novo situacijo, predvsem na področju energentov, surovin, embalaže. So ti elementi le izjema ali je negotovost postala norma, ki vodi do novih modelov upravljanja za naša podjetja, naše organizacije, naše ponudbe? Strokovnjaki Skupine Lesaffre bodo na podlagi svojih 170-letnih izkušenj in tesnega ter nenehnega sodelovanja s svojimi strankami na petih celinah z nami delil svoja opažanja s pregledom trendov 2022/2023 na področju pekarstva. V ospredju bo razvoj povpraševanja, odziv distribucijskih tokokrogov, prilagoditev ponudbe pekovskih izdelkov, razvoj navzgor (dobavitelji, proizvajalci opreme), še posebej velika pozornost pa bo namenjena rešitvam za ohranjanje donosnosti samega poslovanja.

Etienne Maillard, Direktor za zunanje odnose pekarske divizije, Skupina Lesaffre

Oglej si PDF prezentacije s klikom na spodnjo povezavo:

From trends to solutions Global 2022 2023_13.6.2023