Lesaffre Slovenija na sejmu Agra - Lesaffre Slovenija
18600
post-template-default,single,single-post,postid-18600,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_popup_menu_text_scaledown,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Lesaffre Slovenija na sejmu Agra

Od 21. do 26. avgusta 2021 se je v Gornji Radgoni odvijal dolgo pričakovani kmetijsko-živilski sejem, ki je bila od začetka razglasitve epidemije prva večja tovrstna prireditev v Sloveniji. Na sejmu smo se pekarskimi izdelki predstavljali tudi Lesaffre Slovenija, in sicer v sklopu francoskega paviljona, ki je letos zasedel na sejmu osrednje mesto s Francijo kot partnerico sejma, eno najpomembnejših evropskih proizvajalk hrane.

Stojnica Lesaffre Slovenija je bila povsem v znamenju kvasa in kislega testa Fala, ki ju potrošniki tako zelo poznate in uporabljate pri peki svojih domačih pekovskih mojstrovin, obiskovalci pa so lahko poskusili tudi najrazličnejše vrste kruha s kvasom Fala in drožmi Lesaffre Slovenije, ki so jih spekli v celjski pekarni Duhec.