Lesaffre na sejmu IBA 2018: odkrijte naše inovativne pekarske rešitve! - Lesaffre Slovenija
18376
post-template-default,single,single-post,postid-18376,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_popup_menu_text_scaledown,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Lesaffre na sejmu IBA 2018: odkrijte naše inovativne pekarske rešitve!

IBA, vodilni svetovni sejem za pekarstvo, slaščice in prigrizke, letos poteka od 15. do 20. septembra v Münchnu v Nemčiji. Skupina Lesaffre, katere del je tudi Bonopan, bo tam predstavljala svoje najnovejše inovacije ter se srečala s svojimi strankami in partnerji iz vsega sveta.

Od 15. do 20. septembra bo Skupina Lesaffre na sejmu IBA na stojnici A4.111 predstavljala svoje inovacije in novo znanje na področju pekarstva, s čimer bo na sejmu zastopana kot eden izmed vodilnih svetovnih ponudnikov tovrstnih pekarskih rešitev.

Prisotnost Skupine Lesaffre na sejmu IBA je odlična priložnost predstavitev šestih popolnoma novih rešitev na področju pekarstva:
◾Saf-Instant: »clean-label« suhi kvas
◾Inventis Sensation: ojačevalec okusa na podlagi kvasnega ekstrakta
◾Livendo: nova aktivna kisla testa
◾Livendo: novi starterji
◾Lesaffre T-CONTROL ™: temperaturno nadzorovani kvas za ohlajeno laminirano testo
◾Lesaffre FLAVORY ™: inovativne aromatične rešitve za peke

Med sejmom bodo na stojnici potekala predavanja, predstavitve inovacij, degustacije in demonstracije, zato vabljeni od 15. do 20. septembra na sejem IBA v München na stojnico Skupine Lesaffre!